Dzień dobry. Mam wielki problem. Jestem fanem rybołówstwa. U rodziców na wsi mam taką możliowść. Dotychczas używałem wędki pożyczonej, a teraz chciałem kupić swoją. W sklepie wedkarskim napotkałem ogromny problem. Nie miałem pojęcia jak wielki wybór jest tego typu sprzętu. Nie mam pojęcia jak się za to zabrać. Nie dawno zacząłem łowić i nie bardzo wiem jaki sprzęt warto kupić, żeby oddać się swojej pasji. Uważam, że są dodatki, które nie przydadzą mi się do łowienia na niewilkich zbiornikach. Podpowiecie mi jaki sprzęt będzie najlepszy? Co trzeba wziąć pod uwagę przy wybieraniu sprzętu. Czy to prawda, że wędka ma wpływ na to, że ryby lepiej biorą? Wybów sprzętu jest dziś ogromny, a ja nie mam pojęcia jak się do tego zabrać. Czy przy zakupie wędki ma znaczenie fakt, że nie planuję wyjeżdżać nigdzie dalej na połów? Chodzi mi tylko o to, aby wędka spełniała swoje zadanie. W jakim przedziale cenowym mam się poruszać? Pomóżcie mi proszę. Ryby to jest to co kocham. Nie mam jednak pojęcia jak sie za to zabrać.
Lubię wszystko o yorkach ale najbardziej cieszy mnie szynszyl. A Ty co lubisz??